VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

  • Italia și Republica Moldova au semnat o Declarație comună în sprijinul aderării țării noastre la Uniunea Europeană. Documentul a fost semnat de viceprim-ministra, Cristina Gherasimov, și omologul său italian, Edmondo Cirielli.
  • Peste 16 mii de candidați la bacalaureat au susținut astăzi examenul la disciplina la alegere, aceasta fiind cea de-a cincea probă din actuala sesiune, care se încheie pe 21 iunie.
  • Turismul medical are un potențial enorm în Republica Moldova, iar miza autorităților este să promoveze acest domeniu. Declarația aparține secretarului de stat al Ministerului Culturii, Andrei Chistol.
  • Caz șocant în Viena. Un cetățean moldovean și-a omorât prietena, după care a atacat cu toporul polițiștii. Într-un final, acesta a fost ucis de polițiștii austrieci.

    Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.