VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Germania va livra Republicii Moldova alte 14 transportoare blindate Piranha. Anunțul a fost făcut de ministrul german al Apărării, Boris Pistorius.

2. Virginia Moraru este noua membră a Comisiei de evaluare externă a procurorilor, dupa ce a fost numită în funcție cu 63 de voturi din partea deputaților.

3. Hărțuirea profesorilor va fi sancționată contravențional. Astfel, suma amenzii poate ajunge până la 7.500 de lei sau chiar privare de libertate.

4. Fostul prșeedinte al SUA, Donald Trump, a fost găsit vinovat, joi, de un tribunal din New York, pe toate cele 34 de capete de acuzare într-un proces de fals în acte.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.