VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Munteanu va fi învestit sâmbătă în funcția de procuror general

Ion Munteanu, candidatul care a acumulat cel mai mare punctaj în cadrul concursului organizat de Consiliul Superior al Procurorilor, va fi învestit mâine în funcția de procuror general. Decretul în acest sens încă urmează să fie semnat de șefa statului, Maia Sandu.

Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a câștigat proba de interviu pentru funcția de procuror general. Candidatul a obținut cel mai mare punctaj – 9,21. Ceilalți doi procurori, înscriși în cursă, Octavian Iachimovschi și Alexandru Cernei, au obținut 8,8 și, respectiv, 7,92 de puncte.

Cei trei candidați au participat joi, 30 mai, la proba interviului, organizată de Consiliul Superior al Procurorilor, acolo unde pretendenții au prezentat și un plan de dezvoltare a Procuraturii Generale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.