VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Ion Munteanu a câștigat concursul pentru funcția de procuror general, acumulând cel mai mare punctaj în cadrul concursului pentru ocuparea funcției de procuror general al Republicii Moldova.

2. Camera de Comerț și Industrie informează agenții economici care au suferit pagube din cauza evenimentelor naturale extreme, că pot solicita eliberarea Avizului de atestare a impedimentului justificator de neexecutare a obligațiilor.

3. Ploile torențiale din seara zilei de miercuri au făcut ravagii în municipiul Chișinău. Cea mai mare cantitate de precipitații s-a înregistrat în sectorul Buiucani, strada Calea Ieșilor fiind practic înghițită de puhoaie

4. Protestele continuă la Tbilisi, împotriva controversatului proiect de lege al „agenților străini”. Care este atmosfera în capitala Georgiei aflați îm jurnal.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.