VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Acces restricționat în Aeroportul Chișinău pentru încă o lună. În terminal vor intra doar pasagerii

Accesul în Aeroportul Internațional Chișinău va fi restricționat încă o lună. Rudele, apropiații sau cunoscuții pasagerilor nu vor putea intra în terminal. Poliția de Frontieră anunță că restricțiile au fost prelungite „pentru a asigura confortul, liniștea și siguranța călătorilor”.

„Pentru a sprijini autoritățile în gestionarea fluxului de călători și a evita aglomerația la intrarea în aeroport, se recomandă sosirea cu cel puțin trei ore înainte de ora de decolare a zborului”, precizează autoritățile, într-un comunicat de presă.

Amintim că, începând cu 1 mai 2024, accesul în terminalul aeroportului este permis doar pasagerilor cu bilet și document de călătorie, personalului autorizat și echipajelor aeronavelor. Măsura a stârnit indignarea unor cetățeni, care o consideră nejustificată, deoarece oamenii sunt deseori nevoiți să se îmbulzească afară sau să aștepte în ploaie atunci când își întâlnesc rudele sau apropiații care vin din străinătate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.