VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Premierul Dorin Recean a prezentat Programul „Prima Casă Plus”, inițiat de șefa statului Maia Sandu. Acesta oferă mai multe oportunități pentru ca tinerii și familiile din Republica Moldova să-și poată achiziționa o locuință în condiții avantajoase.

2. Republica Moldova va primi un împrumut de 40 mln de euro din partea Agenției Franceze pentru Dezvoltare. Banii vor fi alocați pentru reformarea și modernizarea domeniului forestier.

3. Lucrările de reabilitare a drumului R16 – frontiera cu România, sunt finalizate în proporție de aproximativ 90%. Anunțul a fost făcut de Administrația de Stat a Drumurilor.

4. Certificatul de asigurare ”Carte Verde” ar putea fi emis în format digital. Ministerul Finanțelor a prezentat pentru consultări publice un proiect de hotărâre în acest sens.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.