VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un șir de companii vor beneficia de granturi de 7,3 mil. de lei pentru procurare de echipamente

Guvernul Republicii Moldova și Uniunea Europeană, prin intermediul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării au acordat finanțare nerambursabilă în valoare totală de 7,3 milioane de lei, pentru încă 23 de companii.

Companiile vor folosi banii pentru achiziționarea de echipamente și utilaje necesare dezvoltării afacerilor, dar și pentru implementarea serviciilor și soluțiilor software în optimizarea proceselor de management și producție.

Finanțarea este acordată prin diverse programe de sprijin antreprenorial gestionate de ODA, precum Start pentru Tineri, Programul de Susținere a Antreprenoriatului Feminin,

Programul de atragere a remitențelor în economie „PARE 1+2”, Programul de Transformare Digitală a IMM, Programul de creștere a competitivității la export și internaționalizarea IMM și Programul de Ecologizare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.