VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Aderarea la Uniunea Europeană este singura opțiune pe care o are Republica Moldova acum, când Federația Rusă tinde să-și refacă imperiul. Declarația îi aparține ambasadorului Danemarcei în Republica Moldova, Soren Jensen.

2.Fracțiunea Partidului ”Acțiune și Solidaritate” din Consiliul Municipal Chișinău a inițiat procedura de înregistrare a proiectului de buget pentru anul 2024.

3. Alte cinci spitale raionale au fost dotate cu panouri fotovoltaice cu suportul Guvernului Coreei de Sud.

4. Ucraina are nevoie „foarte urgent” de mai multă apărare aeriană în faţa bombardamentelor ruse în regiunea Harkov. Declarația a fost făcută de șefa diplomaţiei germane Annalena Baerbock, aflată într-o vizită-surpriză la Kiev.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.