VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Ajutor financiar nerambursabil de 70 de milioane de euro, din partea Uniunii Europene. Banii vor fi direcționați pentru plata compensațiilor;

– România își asumă sprijinul consistent față de R. Moldova prin promovarea permanentă a aspirațiilor europene ale românilor de peste Prut, este mesajul președintelui statului român;

Bugetul de stat pentru 2024 a fost aprobat de Guvern cu un deficit de 15,6 miliarde de lei;

– „Nefondat și pripit”. ANSA comentează decizia autorităților ruse de impunere a unui embargo la fructele și legumele moldovenești.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.