VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

UE a transferat R. Moldova 70 de milioane de euro: Banii vor fi folosiți pentru plata compensațiilor

Uniunea Europeană a transferat astăzi Republicii Moldova 70 de milioane de euro sub formă de suport bugetar nerambursabil, destinat Fondului de reducere a vulnerabilității energetice.

Potrivit Delegației UE în R. Moldova, banii vor fi folosiți pentru plata compensațiilor la factura pentru energie persoanelor vulnerabile.

Tranșa de 70 milioane euro, debursată astăzi, face parte din suportul bugetar de 105 milioane euro anunțat de Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în cadrul vizite sale la Chișinău în luna octombrie”, subliniază sursa citată.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.