VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă 18.05.2023

În ediția de astăzi:

- Dezinformarea și propaganda Rusiei trebuie dezarmate pentru ca democrația în Moldova să aibă o șansă; declarație făcută de Maia Sandu la Summitul Consiliului Europei;

- La Chişinău încă nu cad rachete datorită ucrainenilor, dar țara este atacată hibrid, a menționat premierul Dorin Recean;

- Un aparat ecografic de depistare a cancerului și două mii de fiole pentru tratarea mai multor tipuri de cancer au fost donate Institutului Oncologic de către OMS și UE.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.