VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Moldovagaz a expediat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică solicitarea privind reducerea tarifului mediu la gaze cu 9,3%

– Purtarea panglicii negru oranj, numită și panglica Sf. Gheorghe, rămâne interzisă în Republica Moldova, fiind prevăzută o amendă pentru afișarea ei la manifestațiile de nouă mai.

Din întâi mai, în Aeroportul Internațional Chișinău vor avea acces doar persoanele care au bilete de îmbarcare în avion. Ceilalți vor fi nevoiți să aștepte în afara aerogării. Restricțiile de acces vor fi valabile până pe 16 mai.

– Creștinii ortodocși intră azi în Săptămâna Mare, ultima din postul Paștelui, numită și Săptămâna Patimilor pentru că este perioada în care vorbim despre patimile lui Iisus Hristos.

Emisiuni realizate cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.