VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Republica Moldova mizează pe sprijinul comunității europene în lupta pentru democrație, modernizare și progres. Declarația a fost făcută de președintele parlamentului, Igor Grosu.

– Aproximativ 150 de percheziții au fost efectuate în noapte de 22 spre 23 aprilie într-un dosar de finanțare ilegală a partidelor politice. Potrivit șefului IGP, Viorel Cernăuțeanu, suma ce urma să fie introdusă prin contrabandă în Republica Moldova depășește cifra de 20 de milioane 40 de mii de lei.

– Legea cetățeniei Republicii Moldova va fi înăsprită. În lege ar putea fi introdusă obligativitatea cunoașterii limbii române pentru cei care doresc să obțină cetățenia Republicii Moldova.

– Ucraina a suspendat până la noi ordine serviciile consulare pentru cetăţenii care au vârsta mobilizării şi care trăiesc în străinătate, cu excepţia celor necesare pentru revenirea în Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.