VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Recensământul populației, motiv de distribuire a știrilor false pe rețelele sociale. Purtătorul de cuvând al guvernului, Daniel Vodă, a venit cu precizări, îndemnând populația să filtreze informațiile și să se informeze doar din surse oficiale.

– Cabinetul de miniștri a aprobat ratificarea Acordului de Împrumut dintre Republica Moldova și BERD privind construirea liniei electrice aeriene de transport al energiei electrice cu tensiunea de 400 kV, care va interconecta municipiul Bălți și municipiul Suceava.

– Norvegia își va deschide în scurt timp o misiune diplomatică în Republica Moldova. Declarația a fost făcută de ministrul norvegian al Afacerilor Externe, Espen Barth Eide.

– Trupele rusești au lovit Cernihivul cu rachete în ziua de 17 aprilie. Președintele ucrainean, Volodmir Zelenski a declarat că 11 persoane au decedat, dar bilanțul victimelor este în creștere.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.