VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul României, la o întâlnire cu reprezentanți ai Consiliului UE veniți la Chișinău

Ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu a găzduit azi un prânz de lucru informal cu membrii Grupului de lucru al Consiliului Uniunii Europene pentru Europa de Est și Asia Centrală (COEST), care se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

„Am discutat cu reprezentanții statelor membre UE agenda de reforme întreprinse de autoritățile pro-europene de la Chișinău pentru accelerarea procesului de integrare europeană. Am convenit ca să ne coordonăm eforturile comune cu partenerii noștri internaționali pentru a sprijini parcursul european al , în beneficiul cetățenilor de pe malul stâng al Prutului”, a scris diplomatul pe pagina sa de pe o rețea socială.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.