VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Moldova este europeană, la mulți ani!!! Este mesajul președintei Maia Sandu, cu ocazia Zilei Europei, care a fost inaugurată oficial, pe 9 mai, în Republica Moldova.

2. În timp ce la Chișinău oamenii sărbătoresc pacea, Guțul, Șor și Tauber au mers la stăpânii lor de la Moscova, pentru a sărbători victoria celor care ne-au dus în Siberia de gheață, ne-au organizat foamete și umilit bunicii.

3. Zeci de mesaje de susținere pentru Republica Moldova au răsunat în plenul Parlamentului, acolo unde a avut loc reuniunea comună a președinților grupurilor de prietenie din parlamentele statelor membre ale blocului comunitar.

4. Cel puțin 13 deputați din Parlament au sfidat și în acest an legislația R.Moldova, purtând în public panglica „Sf. Gheorghe”, considerată drept simbol utilizat în acțiuni de agresiune militară, crime de război sau crime împotriva umanității.

Știri realizate cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.