VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polițiștii au fixat 189 de persoane care purtau panglica bicoloră. 16 proceduri contravenționale, deschise

Polițiștii au pornit 16 proceduri contravenționale, dintre care patru în Chișinău, pentru purtarea panglicii bicolore în contextul evenimentelor desfășurate cu ocazia zilei de 9 mai. Astfel, în total, 189 de persoane au fost fixate de polițiști, dintre care la 73 dintre ele le-a fost stabilită identitatea, în următoarele zile urmând să fie identificate și restul.

Totodată, potrivit unui comunicat IGP, au mai fost înregistrate și alte încălcări. Astfel, oamenii legii au întocmit un proces verbal pentru exploatarea vehiculelor cu defecte tehnice în sistemul de frînare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.