VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Departamentul pentru Relația cu R. Moldova, al III-lea an consecutiv în Orășelul European de la Chișinău

Un număr impresionant de cetățeni participă, astăzi, în Piața Marii Adunări Naționale la evenimentele organizate de Ziua Europei, de ambasadele statelor membre ale Uniunii Europene acreditate în Republica Moldova, anunță DRRM.

Sute de oameni s-au oprit la standul organizat de Ambasada României, alături de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Reprezentanți ai Departamentului au oferit vizitatorilor materiale promoționale personalizate și au prezentat acțiunile desfășurate în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova pentru consolidarea comunității de limbă, cultură, religie, spiritualitate și istorie.

Secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, i-a încurajat cu această ocazie pe participanți să nu renunțe la visul pe care îl au, și anume: Republica Moldova în Uniunea Europeană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.