VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Aeroportul International Chisinau ar putea fi inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. O inițiativă legislativă în acest sens a fost înregistrată în Parlement de către membrii fracțiunii PAS.

2. Republica Moldova a făcut pași pe care nimeni nu-i credea posibili în urmă cu doi ani, iar negocierile de aderare la Uniunea Europeană ar putea începe, oficial, în luna iunie. Declarația aparține europarlamentarului român, Siegfried Mureșan.

3. Consiliul European a aprobat suspendarea pentru încă un an a taxelor de import și a cotelor la exporturile din Ucraina și Republica Moldova în Uniunea Europeană.

4. Militarii moldoveni de comun cu cei americani au executat în această dimineață salturi cu parașuta de la o altitudine de 350 de metri.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.