VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile de la ora 17.00 prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Sancționarea de către Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii a reprezentanților fostului partid Șor reprezintă un efort complementar în reformarea justiției moldovenești;

– Aproape 1,4 milioane de cetățeni ucraineni au intrat în Republica Moldova, în doi ani de la declanșarea războiului;

– În doi ani de la începutul războiului în Ucraina, 31 de mii de soldați ucraineni au fost uciși;

– Fermierii continuă protestează în Europa. La Bruxellesul agricultorii au blocat, cu tractoarele, mai multe străzi, în timpul unei reuniuni a miniștrilor agriculturii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.