VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile amiezii prezentate de Maria Filimon

În ediția de azi:

– Localnicii din orașul Bucovăț, raionul Strășeni și cei din comuna Tîrnova, raionul Dondușeni și-au ales primarii în turul doi al scrutinului local.

– Populatia din Republica Molodva care detine cetățenia unui stat european este îndemnată sa iasa la vot pe data de 9 iunie.

– A fost dat startul examenelor de absolvire a gimnaziului. Peste 5000 de elevi alolingvi susțin astăzi examenul la Limba și literatura română.

– O clădire s-a prăbușit în Istanbul, provocând moartea unei persoane și rănirea altor opt.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.