VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Șefa statului, Maia Sandu, îndeamnă moldovenii cu cetățenia UE să voteze pe 9 iunie la alegerile europarlamentare

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, face un apel către moldovenii care dețin pașapoarte ale unui stat UE să iasă la urne pe 9 iunie pentru a alege deputații în Parlamentul European.

„Dragi moldoveni, mă adresez celor care au deja cetățenie europeană, fie că au pașaport românesc, bulgar, italian, francez sau al altui stat al Uniunii Europene. În perioada 6-9 iunie au loc alegeri europarlamentare, iar votul moldovenilor pentru un Parlament European care susține aderarea Republicii Moldova la UE este important pentru întreaga țară”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

În Republica Moldova alegerile vor fi organizate pe 9 iunie, în 52 de secții de vot, peste tot în țară, dintre care 13 – în Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.