VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Maria Filimon

În ediția de azi:

– 105 ani s-au implinit de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Vineri, la București a avut loc o paradă militară, iar demnitarii de la Chișinău au mulțumit României pentru sprijinul în drumul european al Moldovei;

– Autoritățile de la Chisinau trebuie să-și respecte promisiunile și să rămână credibile la nivel european, pentru a i se oferi în continuare asistență, sustine europarlamentarul roman Siegrfried Muresean;

-Președinta Maia Sandu i-a retras cetățenia Republicii Moldova controversatului politician Alexandr Kalinin, care a sprijinit în mod constant acțiuni care atentează la integritatea teritorială, suveranitatea și independența Ucrainei și a sprijinit forțele militare ruse, precum și a promovat simbolurile invaziei.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.