VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva Săptămânii prezentată de Maria Filimon

În ediția de azi:

– Peste un miliard de lei urmează să fie alocat pentru acordarea ajutorului în perioada rece, a anuntat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Alexei Buzu.

-Cadrele didactice și personalul de conducere din instituțiile de învățământ public vor primi compensațiile bănești anuale, în valoare de 4 mii de lei. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de Guvern.

– Fermierii cer o întâlnire urgentă cu prim-ministrul Dorin Recean, dacă nu – vor reveni la proteste, spune Alexandru Slusari, directorul Asociației Forța Fermierilor.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.