VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva Săptămânii prezentată de Corina Bezer

În ediția de azi:

1. Energocom pregătește stocuri de gaze ca să fie suficiente până în aprilie 2024, susține membrul consiliului de administrație al întreprinderii Energocom, Alexandru Slusari.

2. Criza de cadre didactice în școlile din localitățile rurale se agravează. La necesitatea de 100 de pedagogi dintr-un raion, doar până la 7 vin să completeze deficitul.

3. Populaţia Republicii Moldova scade an de an şi ar trebui să pună serios pe gânduri autorităţile. Suntem pe ultimul loc în lume în ceea ce priveşte rata anuală de creştere a populaţiei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.