VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Radu Albot, despre meciurile cu Federer, victoriile răsunătoare și banii din tenis

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este celebrul tenismen, Radu Albot. Fostul număr 39 mondial vorbește despre începutul carierei sale, cum a evoluat aceasta pe parcursul anilor, planurile de viitor și relațiile cu legendarii tenismeni: Federer, Nadal și Djokovic.

„Primul meu trofeu a fost un suc, iar primele deplasări peste hotare le făceam cu autocarul, nu ne puteam permite să zburăm cu avionul”, susține Radu Albot. De asemenea, tenismenul spune că planifică să înființeze o academie de tenis în R. Moldova și că, deocamdată, nu se gândește la retragere. „Acum am 102 victorii ATP, vreau să ajung la 200”, mai adaugă Radu Albot.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.