VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII cu Maria Filimon din 21.01.2023

- Trebuie să ajutăm Ucraina să câștige acest război, altfel noi toți vom fi în pericol. Apelul a fost lansat de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul unei conferințe la Forumul Economic Mondial de la Davos, care s-a desfășurat în aceasta saptamana.

- Primul container cu mere autohtone din recolta anului trecut a ajuns în India, iar alte patru vor ajunge la destinație până la sfârșitul lunii ianuarie. Marfa a traversat peste 7500 de kilometri pe cale maritimă și a ajuns la destinație în 40 de zile.

-Merg la vot odată la patru ani, însă nu cunosc doctrinele partidelor pentru care își dau votul. Deși discută foarte mult despre politică și știu denumirile formațiunilor politice, unii moldoveni ezită atunci când sunt întrebați care sunt valorile și ideologiile promovate de exponenții acestor partide.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.