VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Pompierii continuă asigurarea securității antiincendiare în Portul Giurgiulești

Angajații IGSU din sudul țării continuă misiunea de asigurare a securității antiincendiare în Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce ieri, un rezervor cu granule de șrot de floarea soarelui a luat foc.

Potrivit unui comunicat remis presei, astăzi, la fața locului pentru menținerea siguranței și evitarea situației de risc sunt dislocate 5 autospeciale cu un efectiv de 13 angajați.

Pompierii au misiunea de a răci rezervorul și să asigure securitatea zonei pentru evitarea unei situați de criză. O companie specializată contractată de proprietarul rezervoarelor urmează să efectueze demontarea silozului afectat de procesul de ardere. Întru evitarea riscului pentru cetățeni și infrastructura zonei, pompierii vor acționa la fața locului pe parcursul procesului”, subliniază IGSU.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.