VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A luat foc un alt rezervor cu șrot de floarea soarelui din Portul Giurgiulești

Un alt rezervor cu încărcătură de șrot de semințe de floarea soarelui a luat foc în zona Portului Internațional Liber Giurgiulești în dimineața zilei de 20 ianuarie. La fața locului au intervenit cinci echipaje de salvatori și pompieri cu un efectiv de 20 angajați din subordine pentru a desfășura acțiuni de stingere și lichidare a consecințelor incendiului.

Potrivit informațiilor colectate de la fața locului, rezervorul nr. 2 are o capacitate  de 1.100 de tone. La moment în el sunt depozitate doar 50% din volumul total.

În urma incidentului nu au fost raportate victime, iar angajații IGSU spun că nu există riscuri pentru cetățeni și infrastructura din zonă.

Amintim că, în dimineața zilei de 16 ianuarie, angajații IGSU au intervenit pentru a lichida un incendiu produs în urma prăbușirii unui rezervor de păstrare a granulelor de șrot de floarea-soarelui. Potrivit informațiilor oferite de pompieri, din cauza mocnirii unei încărcături de peste 1.000 tone produs de șrot de floarea-soarelui, a avut loc prăbușirea cisternei. La fața locului au intervenit șase echipaje de salvatori și pompieri cu un efectiv de 20 de angajați IGSU, pentru localizarea și lichidarea arderii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.