VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Pompierii continuă lucrările de stingere a incendiului produs în Portul Giurgiulești. Detalii de la IGSU

În ultimele 24 de ore, echipele de salvatori și pompieri au efectuate lucrări de stingere a incendiului izbucnit la Portul Internațional Liber Giurgiulești, precum și de evacuare a unor părți componente din rezervorul prăbușit pentru a avea acces către incendiu.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), concomitent au fost efectuate lucrări de răcire a unui alt rezervor din apropiere ( nr.2) cu scopul de a preveni o eventuală situație de risc.

Pompierii declară că în continuare la fața locului activează un post de salvatori și pompieri pentru asigurarea securității antiincendiare, dar și desfășurarea lucrărilor de stingere.

Amintim că luni, 16 ianuarie la Portul Internațional Liber Giurgiulești, a izbucnit un incendiu după prăbușirea unui rezervor metalic încărcat cu peste 1000 tone produs de șrot de floarea soarelui. În urma incidentului la fața locului s-au deplasat 6 echipe de salvatori și pompieri, care au reușit localizarea arderii la ora 12:00.

Potrivit IGSU, în urma incidentului nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului se cercetează.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.