VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Alexei Arestovici, consilierul președintelui Ucrainei, a demisionat: „O greșeală fundamentală, deci demisia”

Alexei Arestovici, consilierul președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunțat marți, 17 ianuarie că a scris cerere de demisie. Anunțul a fost făcut de Arestovici pe rețelele de socializare.

Consilierul prezidențial a decis să demisioneze după ce a afirmat zilele trecute că blocul de la Dnipro a fost distrus de o rachetă a sistemului de apărare antiaerian al Ucrainei.

„Am scris cerere de demisie. Vreau să arăt un exemplu de comportament civilizat: O greșeală fundamentală, deci, demisia!”, a scris Arestovici pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.