VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon

În ediția de azi:

- Summitul din întâi iunie este un simbol puternic al unui continent care susține Moldova, un simbol al drumului spre familia europeană. Mesajul de susținere vine din Occident, din partea oficialilor care vor participa la reuniunea care va avea loc pe 1 iunie la Castelul MIMI din Bulboaca;

- Consiliul European a elaborat un document prin care se propune ca mai mulți politicieni controversați să fie sancționați pentru destabilizarea Moldovei. În document figurează Ilan Șor, Marina Tauber, Vladimir Plahotniuc, Gheorghe Cavcaliuc. Vocea Basarabiei a întrebat oamenii întâlniți ocazional pe străzile capitelei ce părere au despre decizia UE?

- În rezoluția adoptată duminică la Adunarea „Moldova Europeană” cetățenii se adresează clasei politice, tuturor politicienilor de acum și tuturor celor care vor decide soarta țării în viitor. Este solicitată modificarea Constituției pentru a stabili definitiv și ireversibil aderarea țării la Uniunea Europeană.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.