VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un moldovean a vrut să strecoare prin vamă laptopuri ascunse într-o mașină de spălat

Un șofer a vrut să introducă ilegal în Republica Moldova 20 de laptopuri și computere ascunse într-o mașină de spălat. Dispozitivele nedeclarate au fost depistate de vameșii de la punctul de frontieră Leușeni.

Potrivit Serviciului Vamal, bunurile erau transportate cu un microbuz ce se deplasa din Germania și care era condus de un bărbat de 41 de ani.

”Șoferul a selectat coridorul verde de control “nimic de declarat” și conform celor comunicate, transporta doar bunuri personale. În baza analizei de risc, a fost efectuat un control fizic detaliat, iar în rezultat, în interiorul unei mașini de spălat au fost depistate 20 calculatoare, nedeclarate organului vamal”, se arată într-un comunicat de presă.

Mărfurile au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoana riscă să fie sancționată cu o amendă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.