VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon

În ediția de azi:

- Republica Moldova se retrage din Acordul privind Adunarea Interparlamentară a Comunității Statelor Independente. Anunțul a fost făcut de către președintele Parlamentului, Igor Grosu în cadrul unui briefing de presă;

- Maia Sandu este politicianul în care moldovenii au cea mai mare încredere. Potrivit unui sondaj realizat de iData, președinta se bucură de încrederea a peste 25 la sută dintre respondenți, în timp ce 12 la sută au spus că au încredere în fostul șef de stat Igor Dodon.

- Marile Adunări Naționale din anii 90 au trezit conștiința națională a oamenilor și a dat un nou sens cursului de dezvoltare a Republicii Moldova. O spune semnatarul Declarației de Independență și fostul senator român, Ion Hadârcă, invitat la emisiunea Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.