VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputatul Vasile Bolea a confirmat că s-a întâlnit cu Ilan Șor în Israel 

Deputatul socialist Vasile Bolea a confirmat că s-a întâlnit cu Ilan Șor în Israel. De pe Aeroportul Chișinău, acesta a declarat că a discutat cu Șor, condamnat la 15 ani de închisoare în Republica Moldova, despre proiectele care ar urma a fi implementate de către Eugenia Guțul. 

Deputatul a declarat că nu-și va depune mandatul de deputat și va rămâne neafiliat, scrie TV8. Potrivit sursei citate, Bolea a discutat cu Ilan Șor despre programul electoral al Eugheniei Guțul, care a câștigat alegerile pentru funcția de bașcan al UTA Găgăuzia și totodată, despre promisiunile lui Victor Petrov, candidat pe care l-a susținut la alegeri.

„Ne-am întâlnit împreună cu Alexandr Suhodolschi și Victor Petrov, care a fost candidat la funcția de bașcan al Găgăuziei să discutăm cu dânsul ca și lider al unui partid, candidatul căruia a câștigat aceste alegeri ale bașcanului în Găgăuzia, referitor la următoarele proiecte și acțiuni care urmează să fie întreprinse în vederea realizării acelor promisiuni și program pe care îl are Eughenia Guțul, bașcan ales și inclusiv realizarea acelor promisiuni a domnului Victor Petrov din programul său electoral. În program și în timpul campaniei electorale, am văzut și auzit unele ieșiri ale domnului Ilan Șor, el spunând că este garantul principal al realizării acelui program electoral cu care a venit Eughenia Guțul”, a declarat Vasile Bolea.

Deputatul a mai afirmat că solicitarea celor de la PSRM de a-și depune mandatul de deputat este „stranie” și că nici nu se gândea să lase Partidul Socialiștilor.

Întrebat dacă se va alătura Partidului Șor, deputatul a negat, subliniind că viitorul acestui partid urmează a fi decis la Curtea Constituțională.

Menționăm că deputații socialiști Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski riscă să fie excluși din fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și din Partidul Socialiștilor. Potrivit PSRM, în ultimele luni, cei doi „au manifestat deliberat un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului”. Comitetul executiv al PSRM le solicită celor doi deputați să-și depună mandatele.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.