VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Doi deputați socialiști riscă să fie excluși din fracțiune și din partid

Doi deputați socialiști riscă să fie excluși din fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și din Partidul Socialiștilor. Este vorba despre Vladimir Bolea și Alexandr Suhodolski. Potrivit PSRM, în ultimele luni, cei doi „au manifestat deliberat un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului”. Comitetul executiv al PSRM le solicită celor doi deputați să-și depună mandatele.

Comitetul Executiv al PSRM declară că în privința acestora au fost inițiate mecanisme interne de sancționare și a fost oferit termen pentru revenirea colegilor în albia de activitate a partidului. PSRM susține că Bolea și Suhodolischii „au neglijat interesele partidului în favoarea activităților incompatibile cu viziunile și pozițiile acestuia”. 

De asemenea, Comitetul Executiv al PSRM solicită Fracțiunii BCS din Parlamentul Republicii Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr și excluderea lor din toate funcțiile în care aceștia au fost delegați de fracțiune.

La fel, Comitetul Executiv cere Consiliului Republican al PSRM excluderea din rândurile PSRM a lui Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski.

La momentul publicării acestei știri cei doi vizați nu au venit cu o reacție.

Amintim că Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au părăsit, în martie, PSRM și au declarat că se alătură Mișcării pentru Popor, dirijată de Partidul Șor.

Citește și: Socialiștii dau start luptei electorale pentru Primăria Capitalei. Igor Dodon nu exclude că ar putea candida

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.