VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputații neafiliați, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, au aderat la Partidul „Renaștere”

Deputații neafiliați, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, aderă la Partidul "Renaștere". Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către președintele partidului, Serghei Mișin.

Am decis să-i invit pe deputații Irina Lozovan și Alexander Nesterovschi, precum și pe alții care ne împărtășesc viziunea și pozițiile, să facă parte din Partidul „Renaștere”. În viitor, vom convoca Consiliul Republican pentru a alege o nouă conducere a formației și a-i da un suflu nou. Sunt sigur că vom aduce o contribuție importantă la dezvoltarea țării, precum și la Reînvie Moldova”, a scris Mișin.

Informația a fost confirmată și de deputatul Alexandr Nesterovschi.

Împreună cu stimații mei colegi, Iuri Vitneanski și deputata Irina Lozovan, am acceptat invitația președintelui Partidului „Renaștere” de a ne alătura acestei echipe. Credem în Renașterea Moldovei! Și împreună ne vom strădui să reînvie istoria Moldovei, limba moldovenească și cultura moldovenească!”, a scris Nesterovschi.

Amintim, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au părăsit, în martie, PSRM și au declarat că își lansează propriul proiect politic și se alătură Mișcării pentru Popor.

Revenit la conducerea Partidului Socialiștilor în calitate de secretar executiv al formațiunii, Igor Dodon a transmis un mesaj celor care au părăsit partidul, precizând că nu există cale de întoarcere pentru ei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.