VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon

1.Constatările de la Bruxelles arată că Republica Moldova are cea mai bună dinamică de reforme dintre țările candidate pentru aderarea la UE, a spus Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

2.Este un semn bun că Procuratura Generală dorește să facă ordine în justiție, a precizat fostul viceministru al Justiției, Nicolae Eșanu.

3.După exodul preoților la Mitropolia Basarabiei, Mitropolitul Moldovei Vladimir a convocat o ședință pentru a discuta solicitarea clericilor de a ieși din subordinea Bisericii Ortodoxe Ruse și de a trece la cea Română.

    Autor

    Articole similare

    spot_img

    cele mai populare

    Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.