VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă un șofer de camion a murit în vamă

Un șofer de camion, în vârstă de 60 de ani, a murit, azi-dimineața, în vamă, după ce a suferit un stop cardiac. Se întâmplă la aproape o lună după o altă tragedie similară înregistrată la Vama Albița-Leușeni.

Potrivit Serviciului Vamal, șoferul moldovean transporta cartofi importați din Belarus. După ce a finalizat procedura de control la intrare în țară, bărbatul a căzut brusc la pământ în timp ce se deplasa spre camion.

”La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală, care au întreprins acțiuni de resuscitare și, din nefericire, au constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani, cetățean al Republicii Moldova, presupus a avea un stop cardiac”, se arată într-un comunicat al Serviciului Vamal, care nu a precizat în ce punct de trecere a frontierei a avut loc tragedia.

Amintim, în data de 20 octombrie, un șofer moldovean, în vârstă de 54 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în terminalul de camioane de pe teritoriul Biroului Vamal Albița. Șoferul a căzut în gol chiar din cabina camionului. Victima se afla în terminalul de camioane de aproximativ trei zile, așteptând să-și continue călătoria.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.