VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII cu Corina Bezer 05.02.2023

În ediția de azi:

Ajutor pentru întreprinderi. Agenții economici vor primi compensații pentru primii 500 metri cubi de gaze consumați lunar, în perioada ianuarie-martie curent. Ce decizii a mai luat Comisia pentru Situații Excepționale în această săptămână, vedeți la Retrospectiva Săptămânii.

Prima porțiune din drumul de ocolire a municipiului Chișinău a fost deschisă pentru circulație în această săptămână. Sectorul are o lungime de 6,6 km. Ce spun autoritățile și ce proiecte de infrastructură sunt planificate pentru acest an, urmăriți îmn reportajul din cadrul sintezei.

Mai multe mame singure aflate în situații precare sau de risc și-au găsit adăpostul în cadrul Centrului Maternal În brațele Mamei, fondat de Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei. Istoria emoționantă a acestora, o descoperiți la retrospectivă.

Acestea, dar și alte evenimente și istorii sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de jurnalista Corina Bezer.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.