VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Anatol Șalaru: Nu va exista niciun armistițiu decât după ce Rusia va părăsi definitiv teritoriul Ucrainei

”Nu va exista niciun armistițiu decât după ce Rusia va părăsi definitiv teritoriul Ucrainei”. De această opinie este ex-ministrul Apărării, Anatol Șalaru.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, Anatol Șalaru a subliniat că ”Rusia nu are de unde să adune 300 de mii, 500 de mii de militari în Ucraina și să relanseze un atac fără precedent, care ar face Ucraina să capituleze“.

Rusia, în primul rând, investește cei mai mulți bani în războiul propagandistic. Ați văzut, începând cu idiotul util Ilarionov care se află în Statele Unite și a lansat ideea că în curând Putin va relansa o contraofensivă militară fără precedent, cu cele mai moderne armamente, cu cele mai puternice, vor folosi armament nou care n-a mai fost folosit niciodată, că vor veni 500 de mii, un milion de militari, toate astea sunt făcute.

Și au preluat ideea asta toți idioții utili ai lui Putin din Europa și din Statele Unite, și de pe la noi, și din Ucraina, ca să-i sperie pe ucraineni și să-i oblige să se așeze la masa tratativelor, dar, dacă țineți minte, înainte de începutul războiului, timp de vreo 6 luni de zile, Rusia a comasat la frontiera cu Ucraina 150-160 de mii de militari și tehnică militară.

Se vedeau din satelit, se vedeau de peste tot, toată lumea știa, deci nu este ușor să ascunzi 100 de mii de militari, dar acum nu se vede nimic, Rusia nu are de unde să adune 300 de mii, 500 de mii de militari în Ucraina și să relanseze un atac fără precedent, care ar face Ucraina să capituleze. Nu există așa ceva, nu au. Nu va exista niciun armistițiu decât după ce Rusia va părăsi definitiv teritoriul Ucrainei, tot teritoriul Ucrainei”, a comentat Anatol Șalaru.

Totodată, ex-ministrul Apărării a reiterat că R. Moldova nu trebuie să sufere din cauza Rusiei.

”Noi nu trebuie să suferim din cauza Rusiei dacă se împacă sau nu. Este important ca Ucraina să ia Melitopolul, să închidă calea de acces spre Crimeea, să arunce în aer podul din Crimeea, din Kerci și atunci Crimeea rămâne izolată. Flota rusă din Marea Neagră va fi distrusă în 2-3 săptămâni, fiindcă vor primi rachete și au cu ce s-o distrugă, iar ofensiva terestră în momentul în care vor primi tancurile, iar pe 14 februarie la Ramstein va avea loc ședința care se numește „Aviație”, va fi vorba despre aviație...”, a mai punctat Șalaru.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.