VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Prețurile plafon pentru transportul rutier care intră de luni în vigoare, publicate de ANTA

Agenția Națională Transport Auto a publicat prețurile plafon, care pot fi aplicate de operatorii de transport rutier. 

Prețurile sunt valabile începând de luni, 6 februarie.

Astfel, tariful plafon pentru traficul interraional va costa 0,81 lei/h7km pentru un pasager la categoria de confort II și 0,92 lei/km pentru un pasager la categoria de confort I.

În același timp, tariful plafon pentru traficul raional va costa 0,91 lei/h7km pentru un pasager la categoria de confort II și 1,02 lei/km pentru un pasager la categoria de confort I.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.