VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Radu Gînsari: Fotbal, patriotism și oferte respinse

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este fotbalistul Radu Gînsari. Aflat în prezent în fruntea listei celor mai buni marcatori din Super Liga, jucătorul echipei Milsami Orhei explică superba formă pe care o traversează.

”Da, sunt într-o formă bună, sunt acasă, am familia aproape și primesc plăcere de la fotbal”, spune Radu Gînsari. De asemenea, mijlocașul de 32 de ani vorbește despre neconvocarea sa la cele mai recente meciuri ale echipei naționale. ”Cred că deciziile de a convoca sau nu un jucător sunt subiective, eu îmi fac datoria, joc fotbal și dacă va fi nevoie de serviciile mele, voi fi acolo”, mai adaugă fotbalistul.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.