VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Delegația UE în Republica Moldova, felicitare de Crăciun: Nașterea Domnului să vă găsească în pace și armonie

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova felicită toți cetățenii care celebrează pe 7 ianuarie Nașterea Domnului și transmite cele mai călduroase gânduri și urări.

Reprezentanții UE, afirmă că această sărbătoare ne reamintește că pacea și armonia sunt prezente acolo unde există solidaritate, prietenie și colaborare.

„Sperăm că Nașterea Domnului să vă găsească în pace și armonie, alături de cei dragi”, se arată în mesajul de felicitare al delegației UE la Chișinău.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.