VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ „Puteam să ajung la echipe mari din Anglia, dar au intervenit accidentările.” Ion Testemițanu |Pe Aripile Sportului

„Puteam să ajung la echipe mari din Anglia, dar au intervenit accidentările.” Invitat la emisiunea „Pe Aripile Sportului”, de la Vocea Basarabiei, Ion Testemițanu, unul dintrei cei mai importanți fotbaliști din istoria fotbalului moldovenesc, a rememorat perioada de apogeu a carierei sale. Meciuri cu Elton John în tribune, salarii luxoase și oferte de la cluburi importante.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.