VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Lucrările la noul punct de trecere a frontierei de stat Leova – Bumbăta, pe ultima sută de metri

Lucrările la noul punct de trecere a frontierei de stat Leova – Bumbăta sunt pe ultima sută de metri. Despre aceasta anunță serviciul de presă al Parlamentului, după ce Igor Grosu a fost la fața locului zilele trecute.

„Odată dat în exploatare, acesta va permite accelerarea și facilitarea traversării frontierei de către persoane și mijloace de transport spre/dinspre România”, anunță serviciul de presă al Legislativului.

Menționăm că acest proiect este finanţat din bugetul de stat al Republicii Moldova cu peste 250 de milioane de lei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.