VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Primul ofițer moldovean, absolvent al unui curs important al Armatei Britanice

Locotenent-colonelul Veaceslav Balan este primul ofițer al Armatei Naționale care a absolvit Cursul avansat de comandă și stat major în cadrul Academiei Militare a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.  

Cursul a fost divizat în trei module.

”Este vorba despre înțelegerea securității internaționale, care este bazată pe proceduri politice strategice, pe politici internaționale. Am avut onoarea să participa în Polonia. Modulul doi prevede familiarizare cu industria militară, cum este gestionată de conducerea armatei. Modulul trei este bazat pe cum sunt aplicate instrumentele de bazat proces de planificare, ședințe. Am participat în Aarabia Saudită”, a declarat Veaceslav Balan într-un interviu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.