VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un moldovean a decedat în incinta secției consulare a Ambasadei R. Moldova din Berlin 

Un cetățean moldovean în vârstă de 85 de ani, care deținea și cetățenia statului german, a decedat în incinta secției consulare a Ambasadei Republicii Moldova din Berlin.

Potrivit MAEIE, acesta s-a adresat misiunii diplomatice, împreună cu soția sa, pentru perfectarea pașaportului.

În timpul pregătirii pentru fotografiere, cetățeanul a căzut. Diplomații din cadrul Ambasadei noastre s-au mobilizat imediat pentru a-i acorda asistența necesară, dar au constatat acesta nu mai avea semne vitale și respirație. S-a apelat imediat la serviciile medicale de urgență, care au întreprins toate măsurile de resuscitare și reanimare pentru a-i salva viața. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, persoana respectivă a decedat la locul incidentului. În prezent, oferim tot sprijinul necesar soției cetățeanului decedat. Adresăm sincere condoleanțe familiei”, precizează MAEIE.

După măsurile legale întreprinse de autoritățile din Germania, activitatea consulară a Ambasadei a fost reluată și decurge în regim obișnuit.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.