VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Pericol pe drumurile din țară: 75 de șoferi, prinși beți la volan în weekend

Peste 2.800 de conducători auto au încălcat regulile de circulație rutieră în acest weekend. Despre aceasta anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Potrivit unui comunicat remis presei, în perioada vizată 75 de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan, iar 1.488 de șoferi au depășit limita de viteză. Alți 262 s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere.

Totodată 260 de șoferi au fost amendați pentru încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi în trafic.

145 de conducători auto au încălcat regulile de înmatriculare și de înregistrare de stat a reviziei tehnice, iar 143- regulile de folosire a centurii de siguranţă.

Pentru ca siguranța fiecărui participant la trafic să fie asigurată:

  • NU urcați la volan dacă ați consumat alcool;
  • ajustați viteza la condițiile de drum și de trafic;
  • respectați indicatoarele și marcajele rutiere;
  • cuplați centura și asigurați-vă că toți pasagerii au făcut același lucru.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.