VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul României, despre miza partidelor proeuropene la alegeri

Alegerile locale din noiembrie reprezintă o miză importantă pentru partidele proeuropene, ce au datoria de a reprezenta corect interesele cetățenilor. Este un mesaj transmis de ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu.

Diplomatul a precizat, printr-un mesaj transmis pe pagina sa de pe o rețea socială, că formațiunile proeuropene trebuie să facă ”tot posibilul obținerii unui rezultat pozitiv, în toate zonele țării, care să confirme voința exprimată de oameni în cadrul Adunării Moldova Europeană”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții Partidului Social Democrat European din Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.